Palacsintabundás hal
.
Hozzávalók
Hozzávalók (10 főre):
- halfilé 1200 g
- tojás 4 db
- CHEF Négysajt mártás 150 g
- THOMY Combiflex Olaj 80 ml
- liszt 80 g
- tejszín 50 ml
- cukor 50 g
- szódabikarbóna 50 g
- sütőpor 2 zacskó
Elkészítés
-
1Keverjük össze a lisztet a cukorral, a sütőporral, és a szódabikarbónával.
-
2A tojásokat csipetnyi sóval felverjük, majd kevés vízzel sűrű palacsintatésztává keverjük.
-
3A megmosott halat kétujjnyi vastagságú darabokra vágjuk. Belemártjuk a tésztába a halrudakat, majd THOMY Combiflex Olajjal befújt tepsibe helyezzük őket.
-
4THOMY Combiflex Olajat fújunk rá és sütőben ropogósra sütjük.
-
5Közben a CHEF Négysajt mártást elkeverjük a tejszínnel és a vízzel. Lassú tűzön felfőzzük, majd a halrudakkal együtt tálaljuk.