Palacsintabundás hal

  • Márka
  • Nehézség
    Könnyen elkészíthető
  • Adagok száma
    10

.

Hozzávalók
Hozzávalók (10 főre):
  • halfilé 1200 g
  • tojás 4 db
  • CHEF Négysajt mártás 150 g
  • THOMY Combiflex Olaj 80 ml
  • liszt 80 g
  • tejszín 50 ml
  • cukor 50 g
  • szódabikarbóna 50 g
  • sütőpor 2 zacskó
Elkészítés
  • 1
    Keverjük össze a lisztet a cukorral, a sütőporral, és a szódabikarbónával.
  • 2
    A tojásokat csipetnyi sóval felverjük, majd kevés vízzel sűrű palacsintatésztává keverjük.
  • 3
    A megmosott halat kétujjnyi vastagságú darabokra vágjuk. Belemártjuk a tésztába a halrudakat, majd THOMY Combiflex Olajjal befújt tepsibe helyezzük őket.
  • 4
    THOMY Combiflex Olajat fújunk rá és sütőben ropogósra sütjük.
  • 5
    Közben a CHEF Négysajt mártást elkeverjük a tejszínnel és a vízzel. Lassú tűzön felfőzzük, majd a halrudakkal együtt tálaljuk.