Minestrone

  • Márka

.

Hozzávalók
10 SZEMÉLYRE
  • Thomy Repceolaj 3 ek
  • Vöröshagyma 1 fej
  • Póréhagyma 1 db
  • Zellerszár 1 db
  • Sárgarépa 3 db
  • Füstölt szalonna 15 dkg
  • Kelkáposzta 1/2 fej
  • Burgonya 2 db
  • Konzerv bab 20 dkg
  • CHEF® Csirkehús alaplé koncentrátum 75 ml
  • MAGGI Natúr paradicsom ragu 4 dl
  • MAGGI tarhonya 15 dkg
  • Friss parmezán a tálaláshoz
  • víz 2,5 l
  • bors
Elkészítés
  • 1
    Repceolajon pirítsuk meg a szalonnát, és a zöldségeket a kelkáposzta és a bab kivételével.
  • 2
    Mikor elkezdtek megpuhulni, keverjük hozzá a paradicsom ragut valamint a kelkáposztát és a babot is.
  • 3
    Sózzuk, borsozzuk, keverjük bele a csirkehús alaplé koncentrátumot, és a tarhonyát, majd engedjük fel 2.5 l vízzel.
  • 4
    Főzzük mérsékelt lángon amíg a zöldségek megpuhulnak.
  • 5
    A végén tegyünk bele finomra vágott petrezselymet, tálaláskor parmezánnal szórjuk meg.