Minestrone
.
Hozzávalók
10 SZEMÉLYRE
- Thomy Repceolaj 3 ek
- Vöröshagyma 1 fej
- Póréhagyma 1 db
- Zellerszár 1 db
- Sárgarépa 3 db
- Füstölt szalonna 15 dkg
- Kelkáposzta 1/2 fej
- Burgonya 2 db
- Konzerv bab 20 dkg
- CHEF® Csirkehús alaplé koncentrátum 75 ml
- MAGGI Natúr paradicsom ragu 4 dl
- MAGGI tarhonya 15 dkg
- Friss parmezán a tálaláshoz
- víz 2,5 l
- só
- bors
Elkészítés
-
1Repceolajon pirítsuk meg a szalonnát, és a zöldségeket a kelkáposzta és a bab kivételével.
-
2Mikor elkezdtek megpuhulni, keverjük hozzá a paradicsom ragut valamint a kelkáposztát és a babot is.
-
3Sózzuk, borsozzuk, keverjük bele a csirkehús alaplé koncentrátumot, és a tarhonyát, majd engedjük fel 2.5 l vízzel.
-
4Főzzük mérsékelt lángon amíg a zöldségek megpuhulnak.
-
5A végén tegyünk bele finomra vágott petrezselymet, tálaláskor parmezánnal szórjuk meg.