Vállalatunk

Péntek, May 5, 2017

Mi, a Nestlé Professional-nél elköteleztük magunkat arra, hogy az Ön üzletének növekedését segítsük elő. Ezért olyan kreatív, márkázott élelmiszer- és ital kínálati megoldásokat ajánlunk, amelyek lehetővé teszik a vásárlók megörvendeztetését.

Nestlé Professional Customer Innovation Campus Building

Mint a Nestlé, a világ legnagyobb élelmiszergyártó cégének része, a Nestlé Professional jelentős ismerettel bír az Ön és az Ön vásárlóinak igényeiről, és arról, hogy Ön hogyan érheti el üzletének jövedelmező növekedését.


Mi a Nestlé Professional-nél elköteleztük magunkat arra, hogy az Ön üzletének növekedését segítsük elő. Ezért olyan kreatív, márkázott élelmiszer- és ital kínálati megoldásokat ajánlunk, amelyek lehetővé teszik a vásárlók megörvendeztetését.

97 országban 10 000 alkalmazottal, köztünk több mint 100 séffel, 15 élelmiszeripari termékekre specializálódott gyárban támaszkodunk a helyi ismeretekre, melyet nemzetközi átfogó tapasztalatokkal egészítünk ki. Ezt a tudást ötvözzük azzal a szándékunkkal, hogy a lehető legjobban megismerjük az Ön üzletét. Ezáltal Önre szabott megoldásokat tudunk ajánlani, amelyek hozzájárulhatnak versenyképességének növeléséhez.

Üzlete szolgálhat oktatási intézményt, irodaházat vagy ipari létesítményt, lehet szálloda, étterem vagy gyorsétterem, kiskereskedelmi üzlet vagy C+C, működtethet vending automatákat, mi mindig arra törekszünk, hogy együttműködésünk értéket képviseljen az Ön számára. Ennek érdekében megismerjük az Ön fogyasztóit, menüajánlatát, és üzleti kihívásait.

Csak ily módon tudunk Önnek ajánlatot tenni olyan étel- és ital megoldásokra, olyan márkatermékekre, amelyek legjobban megfelelnek a fogyasztói igényeknek.

Tevékenységünket értékes márkáinkra alapozzuk. Márkáinkra, amelyet vásárlói ismernek és szeretnek.

Termékválasztékunk mellett fontos szerepet tulajdonítunk szolgáltatásainknak és továbbképzéseinknek is, melyek a fogyasztói igények kielégítését, üzlete hatékonyságát és profitjának növelését célozzák.

Mint az Ön üzletének hosszú távú partnere, nagy hangsúlyt fektetünk olyan új termékek bevezetésére, amelyekkel meg tud felelni a változó fogyasztói igényeknek.

Partnerinknek a következőket kínáljuk:

  • Hasznosítsa teljes körű, személyre szabott étel és ital megoldásainkat az Ön igényei szerint
  • Növelje forgalmát és versenyképességét megbízható, innovatív és közkedvelt márkatermékeinkkel, és a kapcsolódó támogatásainkkal
  • Tegye menüválasztékát vonzóvá és újszerűvé receptjeinkkel
  • Fejlessze üzletét megoldásainkkal, amelyek időt és munkaerőt takarítanak meg
  • Építse üzletét azon átfogó, nemzetközi tudásra, amellyel a fogyasztók elvárásairól rendelkezünk
  • Hasznosítsa étel- és ital szakértőink, marketinges- és értékesítési kollégáink  ingyenes tanácsait
  • Támaszkodjon az egészséges táplálkozás melletti elkötelezettségünkre, amely a modern fogyasztók elvárásain alapul