Fahéjas palacsinta joghurtos krémmel és eperrel

  • Márka
  • Nehézség
    Közepesen nehéz
  • Adagok száma
    10

.

Hozzávalók
  • liszt 600 g
  • tej 600 ml
  • porcukor 350 g
  • tejföl 350 g
  • THOMY Combiflex Olaj 200 ml
  • tojás 3 db
  • eper 100 g
  • élesztő 40 g
  • kevés fahéj
Elkészítés
  • 1
    Egy kis cukorral és langyos tejjel felfuttatjuk az élesztőt.
  • 2
    A lisztet egy tálba tesszük, hozzáadjuk a tejet, a cukrot, a tojásokat, a fahéjat és az élesztőt, majd jól összedolgozzuk és picit hagyjuk állni.
  • 3
    Serpenyőben THOMY Combiflex Olaj segítségével kisütjük a palacsintákat.
  • 4
    A tejfölt a porcukor visszatartott részével és az eper felével összeturmixoljuk, majd a kész krémet a palacsintára helyezzük.
  • 5
    Friss, szeletelt eperrel díszítjük.