Fahéjas palacsinta joghurtos krémmel és eperrel
.
Hozzávalók
- liszt 600 g
- tej 600 ml
- porcukor 350 g
- tejföl 350 g
- THOMY Combiflex Olaj 200 ml
- tojás 3 db
- eper 100 g
- élesztő 40 g
- kevés fahéj
Elkészítés
-
1Egy kis cukorral és langyos tejjel felfuttatjuk az élesztőt.
-
2A lisztet egy tálba tesszük, hozzáadjuk a tejet, a cukrot, a tojásokat, a fahéjat és az élesztőt, majd jól összedolgozzuk és picit hagyjuk állni.
-
3Serpenyőben THOMY Combiflex Olaj segítségével kisütjük a palacsintákat.
-
4A tejfölt a porcukor visszatartott részével és az eper felével összeturmixoljuk, majd a kész krémet a palacsintára helyezzük.
-
5Friss, szeletelt eperrel díszítjük.