Tejfölös zöldbableves

  • Márka
  • Adagok száma
    10

.

Hozzávalók
  • zöldbab 600 g
  • tejföl, 12%-os 300 g
  • vöröshagyma 100 g
  • búzaliszt 80 g
  • MAGGI Friss Ízek Zellerkrémleves 30 g
  • MAGGI Friss Ízek Ételízesítő 10 g
  • petrezselyemzöld 10 g
  • fokhagyma 4 g
  • jódozott só 1 g
  • feketebors 0,9 g
Elkészítés
  • 1
    Az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát az olajon átfuttatjuk, hozzáadjuk a zöldbabot, felöntjük egy kevés vízzel, beleszórjuk a sót, borsot, a petrezselyemzöldet és a MAGGI Friss Ízek Ételízesítőt, MAGGI Friss Ízek Zellerkrémlevest.
  • 2
    Amikor megpuhult a zöldbab, a tejfölből és lisztből készített habarással besűrítjük, majd alaposan összeforraljuk.
Energia  113 kcal / 471 kJ
Fehérje  4,2 g
Zsír  3,8 g
Szénhidrát  15,1 g
Hozzáadott cukor  0,5 g
Ásványi anyagok  
Nátrium  161,8 mg
Számított só  404,4 mg
Zsírsavak  
Telített zsírsav  1,9 g