Tárkonyos csirkeragu leves

  • Márka

.

Hozzávalók
10 SZEMÉLYRE
  • Thomy repceolaj
  • Vöröshagyma 2 fej
  • Csirkemell 50 dkg
  • Sárgarépa 2 db
  • Fehérrépa 2 dkg
  • Burgonya 2 db
  • Zöldborsó 15 dkg
  • Karfiol rózsáira szedve 15 dkg
  • Tejszín 300 ml
  • Víz 2,5 l
  • CHEF® Csirke alaplé koncentrátum 50 ml
  • CHEF® Zöldség alaplé koncentrátum 50 ml
  • friss tárkony és petrezselyem
Elkészítés
  • 1
    A csirkemellet kis kockákra vágjuk, és a repceolajon lepirítjuk.
  • 2
    Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, és a felkockázott zöldségeket.
  • 3
    Amikor minden megpirult a fazékban, felöntjük 2.5 liter vízzel, és hozzákeverjük a CHEF Zöldség-, és Csirke alaplé koncentrátumot.
  • 4
    Amint a zöldségek megpuhultak, hozzáöntjük a tejszínt, és a finomra vágott zöldfűszereket, ha szükséges sóval után ízesítünk, és már tálalhatjuk is.