Kertészleves
.
Hozzávalók
- karfiol 150 g
- MAGGI Zöldséges Paradicsomragu 100 g
- vöröshagyma 100 g
- sárgarépa 100 g
- zöldborsó 100 g
- petrezselyemgyökér 100 g
- kelkáposzta 100 g
- karalábé 50 g
- zeller 50 g
- búzaliszt 40 g
- MAGGI Friss Ízek Zellerkrémleves 30 g
- napraforgóolaj 20 g
- MAGGI Friss Ízek Ételízesítő 15 g
- petrezselyemzöld 10 g
- fokhagyma 2 g
- jódozott só 1 g
- feketebors 0,5 g
Elkészítés
-
1Az olajon megpirítjuk a vöröshagymát és a fokhagymát, hozzáadjuk a sárgarépát, petrezselyemgyökeret, zöldborsót, a karalábét, karfiolt és a zellert, ha megpirultak, kevés vizet hozzáadva pároljuk.
-
2Sózzuk, borsozzuk.
-
3Megszórjuk liszttel, (folyamatos kevergetés mellett), majd óvatosan felöntjük vízzel, ügyelve, hogy csomómentes legyen.
-
4Hozzáadjuk a MAGGI Zöldséges Paradicsomragut, a MAGGI Friss Ízek Zellerkrémlevest, és a MAGGI Friss Ízek Ételízesítőt és beletesszük a kelkáposztát.
-
5Amikor minden zöldség megpuhult, összeforraljuk, és a tálalásnál petrezselyemzölddel megszórjuk.
-
6Levesbetétnek MAGGI Óriás Grízgombócot ajánlunk hozzá.
Energia | 87 kcal /361 kJ |
---|---|
Fehérje | 3,3 g |
Zsír | 2,7 g |
Szénhidrát | 11,9 g |
Hozzáadott cukor | 0,8 g |
Ásványi anyagok | |
Nátrium | 208,5 mg |
Számított só | 521,1 mg |
Zsírsavak | |
Telített zsírsav | 0,3 g |