Acquacotta (Toszkán zöldségleves)

  • Márka
  • Nehézség
    Közepesen nehéz
  • Adagok száma
    10

.

Hozzávalók
  • napraforgó olaj 1 dl
  • vöröshagyma 10 dkg
  • zöldborsó 50 dkg
  • konzerv vörösbab 1 doboz
  • sárgarépa 15 dkg
  • zellerszár 2 db
  • Maggi Bolognai szósz alap 10 dkg
  • Maggi Marhahúsleves alap 10 dkg
  • paradicsom 30 dkg
  • MAGGI Zöldfűszeres zsemlekocka 30 dkg
  • reszelt füstölt sajt 15 dkg
  • Őrölt fehér bors
Elkészítés
  • 1
    Előhevített olajon kb 15 perc alatt aranysárgára lepirítjuk a zöldborsót, a leszűrt vörösbabot, a felkarikázott répát és a zellerszárat.
  • 2
    Hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot is.
  • 3
    Felöntjük a Maggi Marhahúsleves alapból készített levessel simára kevert Maggi Bolognai szósz alappal, ízesítjük őrölt fehérborssal majd lassú tűzön készre főzzük.
  • 4
    Forrón tálaljuk, meghintjük Maggi Zöldfűszeres Zsemlekockákkal és reszelt sajttal.