Bőrös lazac steak tavaszi grill zöldségekkel és hollandi mártással

  • Márka

.

Hozzávalók
  • Bőrös lazac 2 kg
  • Thomy repceolaj 5 cl
  • THOMY Gourmet Hollandi Mártás 200 g
  • Apró, sütnivaló burgonya 300 g
  • Cukkini 3 db
  • Trikolor paprika 1 csomag
  • Édesburgonya 1 db
  • Póréhagyma 1 db
  • Padlizsán 1 db
  • Bors
Elkészítés
  • 1
    Grill serpenyőben Thomy repceolajat hevítünk, a lazacot először bőrével lefelé pirítani kezdjük, majd minden oldalán megismételjük a műveletet.
  • 2
    A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd szintén forró serpenyőben, kevés repceolajon grillezni kezdjük, fűszerezzük.
  • 3
    Amikor a lazacot körbe kérgeztük, 200C˚-os sütőben 8-10 percig készre sütjük, majd 5 percig pihentetjük.
  • 4
    A készre grillezett zöldségeket a tányérra helyezzük, majd a lazacot bőrével felfele tálaljuk.
  • 5
    A THOMY Gourmet Hollandi Mártást felmelegítjük, és a lazac mellé kínáljuk.