Tárkonyos csirkeragu leves
.
Hozzávalók
10 SZEMÉLYRE
- Thomy repceolaj
- Vöröshagyma 2 fej
- Csirkemell 50 dkg
- Sárgarépa 2 db
- Fehérrépa 2 dkg
- Burgonya 2 db
- Zöldborsó 15 dkg
- Karfiol rózsáira szedve 15 dkg
- Tejszín 300 ml
- Víz 2,5 l
- CHEF® Csirke alaplé koncentrátum 50 ml
- CHEF® Zöldség alaplé koncentrátum 50 ml
- só
- friss tárkony és petrezselyem
Elkészítés
-
1A csirkemellet kis kockákra vágjuk, és a repceolajon lepirítjuk.
-
2Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, és a felkockázott zöldségeket.
-
3Amikor minden megpirult a fazékban, felöntjük 2.5 liter vízzel, és hozzákeverjük a CHEF Zöldség-, és Csirke alaplé koncentrátumot.
-
4Amint a zöldségek megpuhultak, hozzáöntjük a tejszínt, és a finomra vágott zöldfűszereket, ha szükséges sóval után ízesítünk, és már tálalhatjuk is.