Acquacotta (Toszkán zöldségleves)
.
Hozzávalók
- napraforgó olaj 1 dl
- vöröshagyma 10 dkg
- zöldborsó 50 dkg
- konzerv vörösbab 1 doboz
- sárgarépa 15 dkg
- zellerszár 2 db
- Maggi Bolognai szósz alap 10 dkg
- Maggi Marhahúsleves alap 10 dkg
- paradicsom 30 dkg
- MAGGI Zöldfűszeres zsemlekocka 30 dkg
- reszelt füstölt sajt 15 dkg
- Őrölt fehér bors
Elkészítés
-
1Előhevített olajon kb 15 perc alatt aranysárgára lepirítjuk a zöldborsót, a leszűrt vörösbabot, a felkarikázott répát és a zellerszárat.
-
2Hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot is.
-
3Felöntjük a Maggi Marhahúsleves alapból készített levessel simára kevert Maggi Bolognai szósz alappal, ízesítjük őrölt fehérborssal majd lassú tűzön készre főzzük.
-
4Forrón tálaljuk, meghintjük Maggi Zöldfűszeres Zsemlekockákkal és reszelt sajttal.