Vegán Vuna tésztasaláta

  • Márka
  • Elkészítési idő
    15 perc
  • Nehézség
    Könnyen elkészíthető
  • Adagok száma
    10

Próbálja ki ezt, a tonhatsalátára megszólalásig hasonlító finomságot, és kápráztassa el vendégeit!

Hozzávalók
  • 590 g Garden Gourmet Vuna
  • 670 g teljes kiőrlésű vagy tönköly penne tészta
  • 3 kis fej vöröshagyma
  • 1,5 db kígyóuborka
  • 420 g koktélparadicsom
  • 460 g csemegekukorica 
  • 3 db citrom
  • só, bors ízlés szerint
Elkészítés
  • 1
    Főzze a tésztát al dente-re.
  • 2
    Amíg fő a tészta, vágja apróra a hagymát, az uborkát kisebb kockákra, a paradicsomokat pedig negyedekre. A kukoricát, ha konzervet használ, csöpögtesse le.
  • 3
    Keverje össze a készre főtt tésztát a zöldségekkel és a Garden Gourmet Vuna-val, ízesítse citromlével, finomra reszelt citromhéjjal, sóval és borssal!