Vegán Vuna tésztasaláta
Próbálja ki ezt, a tonhatsalátára megszólalásig hasonlító finomságot, és kápráztassa el vendégeit!
Hozzávalók
- 590 g Garden Gourmet Vuna
- 670 g teljes kiőrlésű vagy tönköly penne tészta
- 3 kis fej vöröshagyma
- 1,5 db kígyóuborka
- 420 g koktélparadicsom
- 460 g csemegekukorica
- 3 db citrom
- só, bors ízlés szerint
Elkészítés
-
1Főzze a tésztát al dente-re.
-
2Amíg fő a tészta, vágja apróra a hagymát, az uborkát kisebb kockákra, a paradicsomokat pedig negyedekre. A kukoricát, ha konzervet használ, csöpögtesse le.
-
3Keverje össze a készre főtt tésztát a zöldségekkel és a Garden Gourmet Vuna-val, ízesítse citromlével, finomra reszelt citromhéjjal, sóval és borssal!