Aloha Poké Bowl Garden Gourmet® Vunával®

  • Márka
  • Elkészítési idő
    20 perc
  • Nehézség
    Közepesen nehéz
  • Adagok száma
    10

Egy nyár ihlette poké bowl Garden Gourmet VUNA növényi alapú tonhal-helyettesítővel.

Hozzávalók
  • 500 g Garden Gourmet VUNA
  • 1000 g sushi rizs
  • 100 g fehér ecet pl. rizsecet
  • 10 g finom tengeri só
  • 100 g málna, félbevágva
  • 10 db retek julienne-re vágva
  • 400 g kínai kel megmosva és kis darabokra vágva
  • 100 g lilahagyma julienne-re vágva
  • 400 g ananász felkockázva
  • 500 g szójaszósz
  • 500 g citromlé vagy rizsecet
  • 10g pirított fekete szezámmag
Elkészítés
  • 1
    Alaposan mossa át a rizst, ezután a csomagoláson található utasítások alapján főzze meg. Miután elkészült, egy tálban keverje össze a fehér ecettel és a finom tengeri sóval.
  • 2
    Olvassza ki a Garden Gourmet® Vunát®.
  • 3
    Keverje össze a ponzu szószt és a szójaszószt a citromlével, majd tegye félre.
  • 4
    Az összeállításhoz a rizst ossza szét a 10 tálka között, és kanalazza rá a Garden Gourmet® Vunát®, málnát, retket, kínai kelt, lilakáposztát és ananászt, végül öntözze meg ponzu szósszal és szórja meg egy kis pirított fekete szezámmal.

A még izgalmasabb ízélményért szórjon kevés Togarashi fűszerkeveréket a tál tetejére.