Aloha Poké Bowl Garden Gourmet® Vunával®
Egy nyár ihlette poké bowl Garden Gourmet VUNA növényi alapú tonhal-helyettesítővel.
Hozzávalók
- 500 g Garden Gourmet VUNA
- 1000 g sushi rizs
- 100 g fehér ecet pl. rizsecet
- 10 g finom tengeri só
- 100 g málna, félbevágva
- 10 db retek julienne-re vágva
- 400 g kínai kel megmosva és kis darabokra vágva
- 100 g lilahagyma julienne-re vágva
- 400 g ananász felkockázva
- 500 g szójaszósz
- 500 g citromlé vagy rizsecet
- 10g pirított fekete szezámmag
Elkészítés
-
1Alaposan mossa át a rizst, ezután a csomagoláson található utasítások alapján főzze meg. Miután elkészült, egy tálban keverje össze a fehér ecettel és a finom tengeri sóval.
-
2Olvassza ki a Garden Gourmet® Vunát®.
-
3Keverje össze a ponzu szószt és a szójaszószt a citromlével, majd tegye félre.
-
4Az összeállításhoz a rizst ossza szét a 10 tálka között, és kanalazza rá a Garden Gourmet® Vunát®, málnát, retket, kínai kelt, lilakáposztát és ananászt, végül öntözze meg ponzu szósszal és szórja meg egy kis pirított fekete szezámmal.
A még izgalmasabb ízélményért szórjon kevés Togarashi fűszerkeveréket a tál tetejére.