Vegán golyók paradicsomszószban

  • Márka
  • Elkészítési idő
    25 perc
  • Nehézség
    Könnyen elkészíthető
  • Adagok száma
    4

Tésztával és paradicsomszósszal

A GARDEN GOURMET® Vegán golyók kiválóan alkalmasak paradicsomos tészta ételekhez, de főzelékek feltétjeként is remekül beilleszthetők a főétkezés
egyes fogásaiba. Próbálja ki Ön is ezt az egyszerűen elkészíthető receptet Garden Gourmet® Vegán golyókkal, amelyek amellett, hogy ízletesen elkészíthetőek, hozzájárulnak a napi szükséges fehérjebevitelhez.

Hozzávalók
  • 800 g GARDEN GOURMET® Vegan Balls - Szója- és búzafehérje alapú vegán golyócskák. Elősütött, gyorsfagyasztott termék
  • 100 ml Repce olaj
  • 800 g Tagliatelle tészta
  • 500 g Paradicsompüré
  • 25 g Nádcukor
  • 3 db Babérlevél
  • 3 db Babérlevél
  • 1 csokor Friss oregánó
  • Só, bors ízlés szerint
  • *A nem vegán hozzávalókat cserélje vegán alternativára!
Elkészítés
  • 1
    A paradicsompürét egy magasabb falú edényben kevés olajon, közepes tűzön, a hozzáadott cukorral folyamatos kevergetés mellett karamelizáljuk.
  • 2
    Öntsük fel vízzel, majd újra melegítsük forrásig. Ízesítsük babérlevéllel, oregánóval, a zúzott fokhagymával, ízlés szerint hozzáadunk sót, majd néhány percig hagyjuk tovább főni sűrűsödésig.
  • 3
    A szószból távolítsuk el a babérleveleket, adjuk hozzá a fagyasztott állapotban lévő GARDEN GOURMET® Vegán golyókat, szükség esetén annyi vizet amennyi ellepi, majd további 7-8percig főzzük.
  • 4
    A tésztát sós vízben al dente-re főzzük, majd az elkészült elemeket tálaljuk.