Vegán golyók paradicsomszószban
Tésztával és paradicsomszósszal
A GARDEN GOURMET® Vegán golyók kiválóan alkalmasak paradicsomos tészta ételekhez, de főzelékek feltétjeként is remekül beilleszthetők a főétkezés
egyes fogásaiba. Próbálja ki Ön is ezt az egyszerűen elkészíthető receptet Garden Gourmet® Vegán golyókkal, amelyek amellett, hogy ízletesen elkészíthetőek, hozzájárulnak a napi szükséges fehérjebevitelhez.
Hozzávalók
- 800 g GARDEN GOURMET® Vegan Balls - Szója- és búzafehérje alapú vegán golyócskák. Elősütött, gyorsfagyasztott termék
- 100 ml Repce olaj
- 800 g Tagliatelle tészta
- 500 g Paradicsompüré
- 25 g Nádcukor
- 3 db Babérlevél
- 3 db Babérlevél
- 1 csokor Friss oregánó
- Só, bors ízlés szerint
- *A nem vegán hozzávalókat cserélje vegán alternativára!
Elkészítés
-
1A paradicsompürét egy magasabb falú edényben kevés olajon, közepes tűzön, a hozzáadott cukorral folyamatos kevergetés mellett karamelizáljuk.
-
2Öntsük fel vízzel, majd újra melegítsük forrásig. Ízesítsük babérlevéllel, oregánóval, a zúzott fokhagymával, ízlés szerint hozzáadunk sót, majd néhány percig hagyjuk tovább főni sűrűsödésig.
-
3A szószból távolítsuk el a babérleveleket, adjuk hozzá a fagyasztott állapotban lévő GARDEN GOURMET® Vegán golyókat, szükség esetén annyi vizet amennyi ellepi, majd további 7-8percig főzzük.
-
4A tésztát sós vízben al dente-re főzzük, majd az elkészült elemeket tálaljuk.