Poke tál vegán natúr falatokkal
A Poke bowl az utóbbi időben az egyik legtrendibb fogás az ínyenc, saláta rajongók körében. Próbálja ki Garden Gourmet vegán natúr falatokból készítve!
Hozzávalók
Hozzávalók
- 500 g fekete sushi rizs
- 1 l víz
- 500 g sárgarépa
- 3 db avokádó
- 3 db zöldalma
- 50 ml citromlé
- só, bors ízlés szerint
- 60-80 g erjesztett bors paszta
- 40 ml Marhahúsos alaplé koncentrátum
- 150 ml víz
- 800 g Garden Gourmet Vegán falatok
- 100 ml növényi olaj
- 100 g bébi salátalevél
- 500 g edamame bab
Elkészítés
-
1Hideg vízzel mossa át a rizst, majd forró vízben főzze készre.
-
2Miután elkészült, vegye le a tűzről, fedő alatt hagyja állni 10 percig, majd villával keverje át.
-
3Pucolja meg és vágja julienne-re a sárgarépát.
-
4Hámozza meg az avokádót, mossa meg az almát, majd szeletejle fel őket.
-
5Keverje össze a fermentált borspasztát a marhahúsos alaplé-koncentrátummal és a vízzel.
-
6Süsse meg a Garden Gourmet natús falatokat forró olajban 3-4 perc alatt.
-
7A kész natúr falatokat forgassa meg a fűszeres keverékben.
-
8Készítsen 10 poke tálat úgy, hogy az összetevőket a képen látottak szerint egymás mellé helyezi.
- Tegye változatossá a rendelkezésre álló alapanyagokka: használjon különféle rizs- és gabonafajtákat agy magvakat.
- Tálalja többféle mártással: tahini, ponzu vagy salsa is remekül illik hozzá.