Poke tál vegán natúr falatokkal

  • Márka
  • Elkészítési idő
    20 perc
  • Nehézség
    Könnyen elkészíthető
  • Adagok száma
    10

A Poke bowl az utóbbi időben az egyik legtrendibb fogás az ínyenc, saláta rajongók körében. Próbálja ki Garden Gourmet vegán natúr falatokból készítve! 

Hozzávalók
Hozzávalók
  • 500 g fekete sushi rizs
  • 1 l víz
  • 500 g sárgarépa
  • 3 db avokádó
  • 3 db zöldalma
  • 50 ml citromlé
  • só, bors ízlés szerint
  • 60-80 g erjesztett bors paszta
  • 40 ml Marhahúsos alaplé koncentrátum
  • 150 ml víz
  • 800 g Garden Gourmet Vegán falatok
  • 100 ml növényi olaj
  • 100 g bébi salátalevél
  • 500 g edamame bab
Elkészítés
  • 1
    Hideg vízzel mossa át a rizst, majd forró vízben főzze készre.
  • 2
    Miután elkészült, vegye le a tűzről, fedő alatt hagyja állni 10 percig, majd villával keverje át.
  • 3
    Pucolja meg és vágja julienne-re a sárgarépát.
  • 4
    Hámozza meg az avokádót, mossa meg az almát, majd szeletejle fel őket.
  • 5
    Keverje össze a fermentált borspasztát a marhahúsos alaplé-koncentrátummal és a vízzel.
  • 6
    Süsse meg a Garden Gourmet natús falatokat forró olajban 3-4 perc alatt.
  • 7
    A kész natúr falatokat forgassa meg a fűszeres keverékben.
  • 8
    Készítsen 10 poke tálat úgy, hogy az összetevőket a képen látottak szerint egymás mellé helyezi.
  • Tegye változatossá a rendelkezésre álló alapanyagokka: használjon különféle rizs- és gabonafajtákat agy magvakat.
  • Tálalja többféle mártással: tahini, ponzu vagy salsa is remekül illik hozzá.