Indiai fűszeres curry GARDEN GOURMET® vegán natúr falatkák felhasználásával
.
Hozzávalók
- 800g GARDEN GOURMET® Sensational Fillet Pieces
- 300g Paradicsompüré
- 3 darab Vöröshagyma
- 3 darab Piros kaliforniai paprika
- 200g Sárgarépa
- 100g Spenót
- 10g Kömény
- 10g Kurkuma
- 15g Chili por
- Só ízlés szerint
- Bors ízlés szerint
- 500g Basmati rizs
Elkészítés
-
1Egy serpenyőben pirítsa meg a GARDEN GOURMET® vegán natúr falatkákat kevés köménnyel, sóval és borssal, amíg aranybarnára nem sülnek.
-
2Egy másik edényben melegítsen olajat, majd adja hozzá az apróra vágott vöröshagymát és az kockázott zöldségeket. Süsse őket, amíg megpuhulnak.
-
3Adja hozzá a paradicsompürét a zöldségekhez, és hagyja, hogy összeforrjanak. Kóstolja meg, és ha szükséges, fűszerezze.
-
4Keverje a megpirított GARDEN GOURMET® vegán natúr falatkákat a zöldséges alaphoz, és főzze őket együtt, hogy az ízek összeérjenek.
-
5Tálalja az ételt forró jeera rizzsel.
-
6A jeera rizs elkészítéséhez a basmati rizst köménymaggal ízesített alaplében főzze meg.