Indiai fűszeres curry GARDEN GOURMET® vegán natúr falatkák felhasználásával

  • Márka
  • Adagok száma
    10

.

Hozzávalók
  • 800g GARDEN GOURMET® Sensational Fillet Pieces
  • 300g Paradicsompüré
  • 3 darab Vöröshagyma
  • 3 darab Piros kaliforniai paprika
  • 200g Sárgarépa
  • 100g Spenót
  • 10g Kömény
  • 10g Kurkuma
  • 15g Chili por
  • Só ízlés szerint
  • Bors ízlés szerint
  • 500g Basmati rizs
Elkészítés
  • 1
    Egy serpenyőben pirítsa meg a GARDEN GOURMET® vegán natúr falatkákat kevés köménnyel, sóval és borssal, amíg aranybarnára nem sülnek.
  • 2
    Egy másik edényben melegítsen olajat, majd adja hozzá az apróra vágott vöröshagymát és az kockázott zöldségeket. Süsse őket, amíg megpuhulnak.
  • 3
    Adja hozzá a paradicsompürét a zöldségekhez, és hagyja, hogy összeforrjanak. Kóstolja meg, és ha szükséges, fűszerezze.
  • 4
    Keverje a megpirított GARDEN GOURMET® vegán natúr falatkákat a zöldséges alaphoz, és főzze őket együtt, hogy az ízek összeérjenek.
  • 5
    Tálalja az ételt forró jeera rizzsel.
  • 6
    A jeera rizs elkészítéséhez a basmati rizst köménymaggal ízesített alaplében főzze meg.