„Ceviche” stílusú saláta GARDEN GOURMET® VUNA®-val

  • Márka
  • Adagok száma
    10

.

Hozzávalók
  • 2 darab Vöröshagyma
  • 2 darab Avokádó
  • 50g Koriander
  • 1 darab Cukkini
  • 200 ml Ecet
  • 100 ml Fehérbor
  • Só ízlés szerint
  • Bors ízlés szerint
Elkészítés
  • 1
    A vöröshagymát, avokádót, koriandert és cukkinit vágja apró kockákra.
  • 2
    Adja hozzá a növényi alapú tonhal alternatívát, majd óvatosan keverje össze, hogy az összetevők egyenletesen eloszoljanak.
  • 3
    Készítse el a vinaigrette öntetet: forralja fel az ecetet és fehérbort egy serpenyőben, tegye bele a finomra vágott vöröshagymát, sót és borsot, majd alaposan keverje össze.
  • 4
    A vinaigrette-et keverje össze a Vuna-val és a zöldségekkel. Finoman forgassa össze, hogy az öntet minden hozzávalót jól bevonjon.
  • 5
    Hagyja a „ceviche” stílusú salátát legalább 30 percig a hűtőben pihenni, hogy az ízek összeérjenek, és a növényi alapú tonhal alternatíva magába szívja az öntetet.