„Ceviche” stílusú saláta GARDEN GOURMET® VUNA®-val
.
Hozzávalók
- 2 darab Vöröshagyma
- 2 darab Avokádó
- 50g Koriander
- 1 darab Cukkini
- 200 ml Ecet
- 100 ml Fehérbor
- Só ízlés szerint
- Bors ízlés szerint
Elkészítés
-
1A vöröshagymát, avokádót, koriandert és cukkinit vágja apró kockákra.
-
2Adja hozzá a növényi alapú tonhal alternatívát, majd óvatosan keverje össze, hogy az összetevők egyenletesen eloszoljanak.
-
3Készítse el a vinaigrette öntetet: forralja fel az ecetet és fehérbort egy serpenyőben, tegye bele a finomra vágott vöröshagymát, sót és borsot, majd alaposan keverje össze.
-
4A vinaigrette-et keverje össze a Vuna-val és a zöldségekkel. Finoman forgassa össze, hogy az öntet minden hozzávalót jól bevonjon.
-
5Hagyja a „ceviche” stílusú salátát legalább 30 percig a hűtőben pihenni, hogy az ízek összeérjenek, és a növényi alapú tonhal alternatíva magába szívja az öntetet.