Ropogós panini GARDEN GOURMET® vegán falatkákkal, karamellizált póréhagymával, Thomy burger szósszal és friss rukkola salátával

    Hozzávalók 10 darabhoz

    GARDEN GOURMET® Fillet Pieces vegán falatkák500 g
    Maggi Würze szósz100 ml
    Panini kenyér10 db
    olívaolaj100 ml
    póréhagyma500 g
    nádcukor200 g
    balzsamecet200 g
    THOMY burger szósz200 ml
    rukkola120 g
    só, borsízlés szerint

     

    Fűszeres karfiol elkészítési módja:

    1. Egy vastag falú serpenyőben forrósítsa fel az olajat, majd az olajhoz adja hozzá a fűszereket, alacsonyabb lángon 1 percig forralja össze őket.
    2. Adja a fűszeres keverékhez a blansírozott karfiol rózsákat és a fűszeres szószban forgassa meg és dinsztelje meg őket.
    3. Az elkészült karfiolokat friss korianderrel megszórva, melegen tálaljuk.

     

    Elkészítési mód:

    1. Egy nagy serpenyőben közepes lángon forrósítson fel 4 evőkanál THOMY repceolajat vajaromával, (ehhez ízlés szerint adhat még vegán vaj alternatívát is) a felhevített olajhoz adja hozzá a hagymát, majd 15-20 perc alatt főzze puhára. 
    2. Adja a hagymákhoz a Tikka Masala pasztát és a pirospaprikát majd főzze tovább 5 percig.
    3. Adja hozzá a hagymás keverékhez a Maggi Natúr paradicsomragut majd öntse fel vízzel a szószt és 10 percig párolja. 10 perc után adja hozzá a Garden Gourmet Fillet Pieces vegán falatkákat a cukorborsót és a blansírozott brokkolit és további 5 percig párolja őket.
    4. A curry befejezéséhez adja hozzá a mango chutney-t a tejszín helyettesítő vegán krémet és a tejmentes joghurt készítményt. Melegítse fel majd apróra vágott korianderrel és teljes kiörlésű párolt rizzsel tálalja.

    Séf tippje: Tálalja a vegán Tikka Masalát naan kenyérrel és paradicsomos- hagyma salátával.