Paradicsom lekváros, kolbászos Texas hot-dog pácolt zöldségekkel ésTHOMY burger szósszal

    Hozzávalók 10 darabhoz

    kolbász vagy vegetáriánus alternatíva10 db
    THOMY Combiflex olaj100 ml
    tört dió10 db
    THOMY burger szósz200 ml
    THOMY majonéz100 ml
    Savanyúság100 g
    újhagyma1 csokor
    csípős paprika100 g
    koktélparadicsom500 g
    nádcukor200 g
    juharszirup150 ml
    hot-dog zsömle10 db
    só és borsízlés szerint

     

    Olajban vagy grillen süssük ki a kolbászokat.Apró kockákra vágjuk fel az uborkát, az újhagymát, a csípős paprikát és keverjük össze.
    A paradicsomot blansírozzuk és hámozzuk meg. Süssük és olajozzuk meg, adjunk hozzá cukrot és juharszirupot.
    Lassan addig főzzük, amíg a paradicsom és a cukor be nem sűrűsödik. Hagyjuk kihűlni. Szeleteljük fel a zsemlét, kenjük meg az elkészült paradicsomlekvárral,adjuk hozzá a kolbászt, és az apróra vágott zöldségeket, és végüla THOMY burger szószt.