Megérkeztek a GARDEN GOURMET® növényi alapú újdonságai

Kedd, February 9, 2021

A GARDEN GOURMET® termékcsalád ideális mindazok számára, akik gyakran fogyasztanak húsos ételeket, de életmódjukban, étkezési szokásaikban készek némi változtatásra.

Garden Gourmet hir banner

A Nestlé 2017-ben végzett kutatása szerint világszerte a fogyasztók 30%-a törekszik arra, hogy kevesebb húst fogyasszon, vagy akár teljesen el is hagyja a húsfogyasztást. Ez az arány az Y generációs fogyasztók körében még nagyobb.

Nagy számban vannak tehát fogyasztók, akiknek kihívást jelenthet a kizárólag növényi-alapú étrend, mivel néha szeretnének egy-egy hamburger, vagy szelet hús ízét élvezni, ugyanakkor a maguk és a bolygó egészségét is szem előtt kívánják tartani. 

Februártól a Nestlé Professional üzletágán keresztül már Magyarországon is elérhető a GARDEN GOURMET® termékcsalád, amely ideális megoldást jelenthet számunkra mindezekhez, ugyanis a termékek mind megjelenésükben, mind ízben és állagban a megszokott húsos ételeink élményét nyújtják. 

A GARDEN GOURMET® termékek hozzájárulnak a megfelelő minőségű és mennyiségű napi fehérjebevitelhez, és nem utolsó sorban kreatív és ízletes lehetőségeket kínálnak vegánok, vegetáriánusok, illetve akár flexitáriánusok számára is a kiegyensúlyozott táplálkozás támogatásáért.

Próbálja ki a növényi alapú portfóliónk tagjait és élvezze a belőlük elkészített ízletes fogásokat!

TUDJON MEG TÖBBET GARDEN GOURMET® TERMÉKCSALÁDUNKRÓL!