Vegán golyók paradicsomszószban

Tésztával és paradicsomszósszal

A GARDEN GOURMET® Vegán golyók kiválóan alkalmasak paradicsomos tészta ételekhez, de főzelékek feltétjeként is remekül beilleszthetők a főétkezés
egyes fogásaiba. Próbálja ki Ön is ezt az egyszerűen elkészíthető receptet Garden Gourmet® Vegán golyókkal, amelyek amellett, hogy ízletesen elkészíthetőek, hozzájárulnak a napi szükséges fehérjebevitelhez.

  • 0:25 Time to table
  • 4 Főre
  • könnyű

Method

800 g GARDEN GOURMET® Vegan Balls - Szója- és búzafehérje alapú vegán golyócskák. Elősütött, gyorsfagyasztott termék

100 ml Repce olaj
800 g Tagliatelle tészta
500 g Paradicsompüré
25 g Nádcukor
3 db Babérlevél
3 gerezd Fokhagyma
1 csokor Friss oregánó

Só, bors ízlés szerint

*A nem vegán hozzávalókat cserélje vegán alternativára!

  1. A paradicsompürét egy magasabb falú edényben kevés olajon, közepes tűzön, a hozzáadott cukorral folyamatos kevergetés mellett karamelizáljuk.
  2. Öntsük fel vízzel, majd újra melegítsük forrásig. Ízesítsük babérlevéllel, oregánóval, a zúzott fokhagymával, ízlés szerint hozzáadunk sót, majd néhány percig hagyjuk tovább főni sűrűsödésig.
  3. A szószból távolítsuk el a babérleveleket, adjuk hozzá a fagyasztott állapotban lévő GARDEN GOURMET® Vegán golyókat, szükség esetén annyi vizet amennyi ellepi, majd további 7-8percig főzzük.
  4. A tésztát sós vízben al dente-re főzzük, majd az elkészült elemeket tálaljuk.