Tárkonyos csirkeragu leves

    Hozzávalók 10 személyre

    Thomy repceolaj 
    Vöröshagyma2 fej
    Csirkemell50 dkg
    Sárgarépa2 db
    Fehérrépa2 dkg
    Burgonya2 db
    Zöldborsó15 dkg
    Karfiol rózsáira szedve15 dkg
    Tejszín300 ml
    Víz2,5 l
    CHEF® Csirke alaplé koncentrátum50 ml
    CHEF® Zöldség alaplé koncentrátum50 ml
     
    friss tárkony és petrezselyem 
      

     

    A csirkemellet kis kockákra vágjuk, és a repceolajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, és a felkockázott zöldségeket. Amikor minden megpirult a fazékban, felöntjük 2.5 liter vízzel, és hozzákeverjük a CHEF Zöldség-, és Csirke alaplé koncentrátumot. Amint a zöldségek megpuhultak, hozzáöntjük a tejszínt, és a finomra vágott zöldfűszereket, ha szükséges sóval után ízesítünk, és már tálalhatjuk is.