Ázsiai zöldséges tészta

    Hozzávalók 10 személyre

    Vöröshagyma1 fej
    Thomy repceolaj3 ek
    Póréhagyma1 db
    CHEF® Ázsiai alaplé koncentrátum0,5 dl
    Zöld kaliforniai paprika1 db
    Piros kaliforniai paprika1 db
    Sárgarépa2 db
    Fokhagyma1 gerezd
    Gomba3 db
    Kelkáposzta1/4 fej
    Zöldbab20 dkg
    Szója szósz1 dl
    Kukorica keményítő2 ek
    Száraztészta1 kg
    Víz 
     
      

     

    A zöldégeket vágjuk juliennere (semmiképp ne reszeljük őket), és a repceolajon, az előre nagyon felforrósított serpenyőben kezdjük meg a zöldségek lepirítását. Fontos, hogy a folyamat teljes ideje alatt teljes lángon, a lehető legmagasabb hőmérsékleten történjen a pirítás. Amig a zöldségek pirulnak, sós vízben főzzük ki a tésztát, majd szűrjük le. A szójaszószt egy külön edényben keverjük össze a Chef Ázsiai alaplé koncentrátummal, és a keményítővel. Mikor a zöldségek aranybarnára pirultak, forgassuk össze őket a tésztával, és további 4 percig pirítsuk, majd öntsük hozzá a szójás keveréket. Jól pirítsuk össze, majd tálalhatjuk is. Fontos, hogy a zöldségeknél nincsen kőbe vésve a recept, ízlés szerint olyan zöldségeket használhatunk fel amilyet szeretnénk.