Bőrös lazac steak tavaszi grill zöldségekkel és hollandi mártással

    Hozzávalók 10 személyre

    Bőrös lazac2 kg
    Thomy repceolaj5 cl
    CHEF® Hollandi mártás200 g
    Apró, sütnivaló burgonya300 g
    Cukkini3 db
    Trikolor paprika1 csomag
    Édesburgonya1 db
    Póréhagyma1 db
    Padlizsán1 db
     
    Bors 

     

    Grill serpenyőben Thomy repceolajat hevítünk, a lazacot először bőrével lefelé pirítani kezdjük, majd minden oldalán megismételjük a műveletet.
    A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd szintén forró serpenyőben, kevés repceolajon grillezni kezdjük, fűszerezzük.
    Amikor a lazacot körbe kérgeztük, 200C˚-os sütőben 8-10 percig készre sütjük, majd 5 percig pihentetjük.
    A készre grillezett zöldségeket a tányérra helyezzük, majd a lazacot bőrével felfele tálaljuk.
    A CHEF® Hollandi mártást felmelegítjük, és a lazac mellé kínáljuk.