Marha hátszín, répa, angolzeller, bors mártás

    Hozzávalók

    Marha hátszín1 kg
    Sárgarépa500 g
    Bébi répa1 doboz
    Angolzeller2 szál
    CHEF® Bors mártás200 g
    Olíva olaj 
    Cukor 
     
    Bors 

     

    A húst letisztítjuk, majd 200 g-os steakekre vágjuk. Egy serpenyőben olíva olajat hevítünk. A hús frissen őrölt borssal mindkét oldalát fűszerezzük, majd a forró serpenyőbe kérget sütünk rá. 180 fokos sütőben a kívánt módozatig sütjük.

    A sárgarépát megpucoljuk, felszeleteljük. Egy serpenyőben olíva olajat hevítünk, lepirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Teljesen puhára főzzük. Sóval, cukorral ízesítjük, majd leturmixoljuk.

    A bébi répákat alaposan megmossuk, majd sóval, cukorral megszórjuk, olíva olajjal lelocsoljuk és 180 fokos sütőben puhára sütjük őket.

    Az angolzellert megpucoljuk majd hámozóval vékony szeleteket húzunk le belőle.

    Tálalásnál a pürét a tányérra pöttyözzük, ráhelyezzük a sült bébi répákat illetve az angolzeller szeleteket. A húst pihentetés után felvágjuk, majd a köret mellé vagy közé helyezzük. A CHEF® Bors mártást felmelegítjük, majd a hús mellé kanalazzuk.