THOMY Mártások már teljes portfólióval!

Csütörtök, February 15, 2018

Megérkezett az új THOMY Ketchup és THOMY Mustár, melyek a THOMY Light Majonézzel kiegészülve teljes mártás portfóliót nyújtanak.

 

A THOMY mártások a finom és kiegyensúlyozott ízek képviseletében hivatottak a legtöbbet kihozni az ételekből úgy, hogy eközben ízletessé teszik azokat. Harmonikus ízüknek és krémes állaguknak köszönhetően széleskörűen felhasználhatóak.

A THOMY Ketchupban az érett paradicsom édeskés íze találkozik a savanykás ízjegyekkel. Színe élénk piros, sűrűbb állagából adódóan könnyen adagolható. A hidegkonyhában univerzálisan  felhasználható. 100 gramm ketchup előállításához 144 gramm paradicsomot használtunk fel. 

 

 

A THOMY Mustárt a komponensek tökéletes arányának köszönhetően harmonikus ízvilág jellemzi. Textúráját tekintve lágy, krémes, ugyanakkor nem túl folyékony, megjelenésben fényes, élénk sárgás színű. A hagyományos mustárokhoz képest kevésbé csípős. Sokrétűen felhasználható, hidegkonyhában, krémek, szószok, öntetek alapanyagaként is megállja a helyét. 

 

 

THOMY a séfek által közkedvelt márka, mely több mint 100 éves múltra tekint vissza. Ezek a termékek mind a finom és kiegyensúlyozott ízek képviseletében hivatottak a legtöbbet kihozni az ételekből, úgy hogy eközben ízletessé és harmonikussá teszik azokat. A THOMY termékek a legegyszerűbb étkezést is megízesítik, így testesítve meg a társat a tökéletes ízekhez.