Bemutatjuk az új CHEF® Alaplé-koncentrátumokat

Szerda, May 3, 2017

A mindennapi kiválóságra való törekvésük részeként a
séfeknek, élelmezésvezetőknek, főzőasszonyoknak megannyi tényező egyensúlyát kell megtalálniuk.
Ezért alkottuk meg a CHEF® Folyékony Alaplé-koncentrátumok új családját, melyek segítenek még ízletesebbé tenni az ételeket a főzés előkészítésétől egészen a tálalásig.

INTENZÍV ÍZEK AZ ALKOTÁS BÁRMELY SZAKASZÁBAN, MINDEN FOGÁSBAN

A mindennapi kiválóságra való törekvésük részeként a séfeknek, élelmezésvezetőknek, főzőasszonyoknak megannyi tényező egyensúlyát kell megtalálniuk. Az idő rövidsége miatti nyomás. A fogyasztók növekvő igényei. A szállítók kezelése. A szabályoknak való megfelelés.

Épp ezért alkottuk meg a CHEF® Folyékony Alaplé-koncentrátumok új családját, melyek segítenek még ízletesebbé tenni az ételeket a főzés előkészítésétől egészen a tálalásig.

A termékcsalád megalkotásával nem pusztán az időmegtakarítást tűztük ki célul. A legigényesebb elvárásoknak is megfelelő, kimagasló minőségű koncentrátumok használata számos munkafázist vált ki a konyhán.

 

AZ ALKOTÁS BÁRMELY SZAKASZÁBAN HASZNÁLHATÓ

Minden üveg kimagasló, legalább 49%-os töménységben tartalmaz értékes összetevőket, így a CHEF® Folyékony Alaplé-koncentrátumok a legmagasabb színvonalat képviselik az ízlés és ízhűség terén.

 

MÉG TÖBB LEHETŐSÉG, MÉG NAGYOBB FELHASZNÁLÓI SZABADSÁG

Egyetlen liter CHEF® Folyékony Alaplé-koncentrátumból legalább 34 liter alaplé készíthető. Ez lehetőséget biztosít az Ön számára, hogy pontosan annyit készítsen elő, amennyit a főzés során felhasznál, ráadásul annyiféleképpen teheti ezt, ahogyan csak szeretné. A különböző CHEF® Folyékony Alaplé-koncentrátumok választéka sokoldalú főzési palettát biztosít. A koncentrátumok ízhűség tekintetében kivétel nélkül megfelelnek akár a legmagasabb elvárásoknak is.

 

HÁROM KONCENTRÁTUM, AMELY MEGANNYI FOGÁSHOZ MEGFELEL

 

A CHEF® Folyékony Alaplé-koncentrátumokat úgy alkottuk meg, hogy a lehető legkönnyebb legyen velük a munka. Sűrű folyadékállaguknak köszönhetően

cseppenként adagolhatók az egyes fogásokhoz, hogy precízen be lehessen állítani az Ön által megálmodott ízt.

 

A család összes ízváltozata világos színű, így akár világos, akár sötét mártásokhoz is használható. Kialakításuknál fogva azonnal oldódnak, és biztosítanak ízt bármilyen ételnek. Számtalan módon felhasználhatók: az alap íz megalkotásához, de akár az elvárt ízkarakter tökéletes eléréséhez is.

 

HASZNÁLHATÓK ERŐLEVESSZERŰEN, ÍZESÍTŐSZERKÉNT VAGY MELEG ÉS HIDEG MÁRTÁSOK FELJAVÍTÁSÁRA IS.

IDEÁLIS VINAIGRETTEKHEZ ÉS DRESSZINGEKHEZ.

 

TÖKÉLETES PÁCOKHOZ, VALAMINT RIZS ÉS TÉSZTÁK ÍZESÍTÉSÉHEZ IS.

 

LEGFŐBB TERMÉKELŐNYÖK

  • Átlátszó folyadékállag

Nincs szükség se szűrésre, se hígításra, közvetlenül hozzáadhatók a fogásokhoz, melyekben azonnal és egyenletesen oldódnak, így nyújtva szabadságot az alkalmazásban az ételkészítés bármely szakaszában.

  • Sokoldalú felhasználhatóság

Akár meleg, akár hideg fogásokhoz kiválóak: használhatók erőlevesszerűen, ízesítőszerként vagy meleg és hideg mártások feljavítására is.

  • Kimagasló értékes-összetevő tartalom

Minimum 49%-ban tartalmaznak értékes-összetevőket. Színezéket nem tartalmaznak, nátrium-glutamát mentesek, gluténmentesek.