Nemzetközi gasztronómiai séfverseny

Csütörtök, February 14, 2019

A CHEF Clinary Cup egy gasztronómiai megmérettetés a CHEF, mint a séfeket kreatívan segítő márka támogatásával.

 

NEMZETKÖZI GASZTRONÓMIAI

SÉFVERSENY

 

 

 

A CHEF Culinary Cup egy gasztronómiai megmérettetés a CHEF, mint a séfeket kreatívan segítő márka támogatásával.


Szervező: NESTLÉ Polska S.A.

Résztvevő országok: PL, CZ, SK, HU  

 

Nyeremény: *1. helyezett: 10000 PLN, 2. helyezett: 7500 PLN, 3. helyezett: 5000 PLN-nek megfelelő összeg az aktuális árfolyamon.

 

Résztvevők: 12 döntős séf*

Nevezési határidő: 2019.02.24.

A verseny időtartama: 2019.03.26-27.

*A tartalékdöntősök a játékszabályzat szerint kerülnek meghatározásra.

    Nevezés feltételei:

    • 18 évet betöltött személy
    • hivatásos szakmabeli
    • létező munkaviszony bármely vendéglátóipari egységben, hotelben vagy étteremben, az alábbi országokban: PL, HU, CZ, SK
    • társalgási szintű angol nyelvű kommunikáció

               

     A résztvevők a játékban való részvétellel automatikusan elfogadják a részvételi és adatkezelési feltételeket.

     

    A feladat

    A jelentkezési lapon beküldött recept elkészítése 7 személyre, legalább 1 db CHEF termék felhasználásával.

     

    Magyarországon elérhető CHEF termékek:

    • CHEF Csirkehúsos folyékony alaplé-koncentrátum
    • CHEF Marhahúsos folyékony alaplé-koncentrátum
    • CHEF Zöldséges folyékony alaplé-koncentrátum
    • CHEF Gombás folyékony alaplé-koncentrátum
    • CHEF Ázsiai folyékony alaplé-koncentrátum

    Rendelkezésre álló időkeret:

    • 60 perc: az étel elkészítésére
    • 10 perc: a tányérok és a díszítés elkészítésére
    • 10 perc: a munkaasztalok letisztítására
    • 10 perc: az étel bemutatására a zsűrinek

    Az étel bemutatása: angol nyelven     

    • az elkészítési eljárás bemutatása      
    • az elkészítésnél felhasznált termékek/alapanyagok származása    
    • az alapanyagok helyi, nemzeti jellegzetességeinek kiemelése       
    • az ok, amiért ezt az ételt választotta (pl.: egy személyes történet vagy esemény, ami inspirációs forrásként szolgált számára)       

     

    Bírálás: A versenymunkák elbírálása 5 szempont alapján történik. Egy versenyző egy zsűritagtól maximum 50 pontot kaphat, így a teljes zsűritől összesen maximum 250 pontot.

                       

    Alapanyagok

    10 pont

    Készségek

    10 pont

    Tehetség

    10 pont

    Megjelenés

    10 pont

    Üzenet

    10 pont

                                 

    Eredményhirdetés a CHEF Culinary Cup Gálaest keretében:

    Időpont:     2019. március 27.

     

     

    A versennyel kapcsolatos további információk az alábbi linken elérhetők. (angol nyelvű versenyszabályzat)

     

    További letölthető dokumentumok:

    CHEF Culinary Cup 2019 űrlapok letöltése

     

     

    Felhívjuk a versenyzők figyelmét, hogy a szellemi jogokra vonatkozó

    szabályok az angol nyelvű versenykiírás 7. pontjában találhatók.

    A szervező a részvételi feltételek változási jogát fenntartja.

     

    A 2018-as verseny 2. helyezett fogása

    MANGALICA, PASZTERNÁK, KÖRTE