a smoothie, cup of coffee and a frappe

Coffeemate

A NESTLÉ COFFEE-MATE a hétköznapi kávézást is egy új, minden érzékszervet kényeztető élménnyé varázsolja. A kávé legjobb tulajdonságait teszi még karakteresebbé: a lágyan gazdag ízeket, a bársonyos textúrát és a finom aromát. Ezért a NESTLÉ-COFFEE MATE minden szolgáltató számára kiváló választás, hiszen fogyasztói mindennapi kávéját varázsolja még tökéletesebbé. Szolgálja ki fogyasztóit egy olyan termékkel, amelyet jól ismernek, és amelyben megbíznak, miközben saját üzletének igényeit is kielégíti. A NESTLÉ COFFEE-MATE kiváló minőségű, nem fagyasztott, hosszú szavatossági idővel rendelkező termékeinek köszönhetően teszi még különlegesebbé a mindennapi kávézás élményét.

Bővebben a márkáról

Nestlé Professional

A Nestlé Professional magas minőségű gasztronómiai és italmegoldásokat kínál több márkanév égisze alatt operátorok és fogyasztók számára. Vásárlóink biztosak lehetnek a finom ízben, megfelelő összetételben és a termékek kényelmi értékében. Márkáink egy kis ötletet és bizalmat visznek életébe, hogy arra fókuszálhasson, ami igazán fontos. Profitábilis étel- és italmegoldásokat szállítunk, melyek segítségével vendégei mindig visszatérnek Önhöz.

Bővebben a márkáról

NESCAFÉ

A 20. század elején még elképzelhetetlen volt, hogy a kávé eszközök nélkül, csupán forró víz hozzáadásával is elkészíthető. 1930-ban azonban Brazília kormánya megoldást keresett a kávétúltermelés okozta problémára, azzal a céllal, hogy a kávét megbízható minőségében, hosszabb ideig tudják tárolni. A Nestlé kutatói ekkor kezdtek gondolkozni a megoldáson, 1938-ban pedig megszületett a NESCAFÉ, a Nestlé történelmi újítása, a világ első azonnal oldódó instant kávéja. A NESCAFÉ azóta a világ legismertebb, vezető kávé márkájává nőtte ki magát. A NESCAFÉ sikere a minőség, a személyre szabott kínálat és a kényelem kombinációjában rejlik, így biztosítva partnereink számára a folyamatos fejlődést és megújulást. A NESCAFÉ egy dinamikus, kreatív és izgalmas márka, mely figyelemmel kíséri és reagál a változó igényekre.

Bővebben a márkáról

NESCAFÉ Alegria

A NESCAFÉ Alegria, a NESCAFÉ nyomdokaiban forrta ki magát egy megbízható partnerré a kávészolgáltatások területén. Az Alegria név az olasz Allegria szóból származik, mely boldogságot és örömöt jelent. A NESCAFÉ Alegria ezt az érzést ötvözi a NESCAFÉ minőségével, folyamatos fejlődésével és kreativitásával. NESCAFÉ Alegria italautomata-portfólió egy olyan professzionális kávéautomata-rendszer, amely ötvözi az elegáns formát és a modern designt a minőséggel. Széles italválasztékával kreatív és megbízható partnerként jelenik meg a mindennapokban, valódi kávét biztosítva másodpercek alatt. A NESCAFÉ Alegria kávéautomata-rendszerek elengedhetetlen kellékei a NESCAFÉ Alegria töltőanyagok és minőségi kávé-kiegészítők, melyek együtt, a lehető legegyszerűbb módon nyújtják a tökéletes kávé élményét.

Bővebben a márkáról

NESCAFÉ Milano

A NESCAFÉ Milano egy olyan kompakt specialty kávéfőző, amely három kiemelkedő előnnyel rendelkezik: - Először is, kiváló minőségű, eszpresszó alapú italok készítésére is alkalmas - Másodszor, könnyen használható és kezelhető, hatékony, alacsony fenntartási költséggel és megbízható programokkal rendelkezik - Végül, nem igényli előzetes tőke befektetését, és már napi négy csésze kávé után nyereséget termel. A NESCAFÉ Milanóval a specialty kávék világában is sikereket fog elérni A NESCAFÉ Milano széles választékkal kínálja barista-működtetésű kávéfőzőit, melyeknek köszönhetően éttermek, bárok és szállodák is folyamatosan gyönyörű, latte arte-al díszített, ízletes kávét szolgálhatnak fel.

Bővebben a márkáról