Chef at work station preparing dish of food

Maggi

A MAGGI története - ahogyan ma ismerjük - 1872-ben kezdődött, mikor Julius MAGGI svájci vállalkozó átvette apja üzemét. MAGGI az ipari élelmiszer előállítás úttörőjévé vált azzal a célkitűzéssel, hogy jobb minőségű ételeket varázsoljon a dolgozó családok asztalára. Rájött arra, hogy az ipari forradalom sok nő számára azt jelentette, hogy több időt tölt a gyárban és nem marad ideje teljes menüt főzni otthon. Azzal oldotta meg a problémát, hogy alapanyag keverékeket készített. 1886-ra a MAGGI reklámok plakátjait, mely 3 féle „egyperces levest” hirdetett, híres művészek készítették. A rákövetkező években a MAGGI alapok és leveskockák igen népszerűvé váltak. MAGGI 1912-ben meghalt és vállalata 1947-ben a Nestlé része lett. Azóta a márka folytatta hódító útját és ismert kulináris márkává vált. A folyamatos kapcsolat az étkeztetőkkel, az innovációk, és a természetes alapanyagok használata olyan termékválasztékot keltettek életre, melyben mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

Bővebben a márkáról

Garden Gourmet

A GARDEN GOURMET® termékcsalád ideális mindazok számára, akik gyakran fogyasztanak húsos ételeket, de életmódjukban, étkezési szokásaikban készek némi változtatásra. A GARDEN GOURMET® termékek hozzájárulnak a megfelelő minőségű és mennyiségű napi fehérjebevitelhez, és nem utolsó sorban kreatív és ízletes lehetőségeket kínálnak vegánok, vegetáriánusok, illetve akár flexitáriánusok számára is a kiegyensúlyozott táplálkozás támogatásáért.

Bővebben a márkáról

Docello

A NESTLÉ Docello egy innovatív, az éttermi, szállodai és a közösségi vendéglátás területén használható márka kreatív desszertek készítéséhez. Ízletes, használata egyszerű, így tökéletes választás a változatos és a kreatív desszertek és dekorációk elkészítéséhez. Legyen szó ízesítésről vagy díszítésről, a Docello szószokkal pillanatok alatt készíthet ízletes és dekoratív desszerteket. Ismerje meg a tálalásra kész, praktikusan kialakított palackból könnyen adagolható Docello önteteket!

Bővebben a márkáról

Maggi Friss Ízek

A Nestlé Professional a MAGGI Friss Ízek termékcsalád tagjait felelősséggel, a legújabb kutatási eredményekre támaszkodva, a közétkeztetésben dolgozók munkáját segítve, komoly szakmai háttérrel fejlesztette. A Maggi Friss Ízek termékcsalád a Maggi márka égisze alatt született meg, biztosítva a megbízhatóságot és a minőséget. A magyar ízlésnek megfelelő, hazai fejlesztésű termékeink a korszerűsített, modern közétkeztetés igényeihez igazodva jöttek létre. Ízletes és sokoldalúan felhasználható termékeinkkel hozzájárulunk ahhoz, hogy a kreativitásnak teret engedve könnyedén változatos, minden korosztály számára megfelelő menüt lehessen összeállítani. A termékeink tagjainak felhasználásával az ételek gyorsan és könnyen készülhetnek el. A Maggi Friss Ízek termékek és a hozzájuk tartozó receptek megtalálhatók a NutriComp étrendtervező szoftverben, mely használata megkönnyíti a felhasználók mindennapi munkáját. A csomagoláson az ételek elkészítéséhez professzionális tanácsokat és további recept ötleteket adunk.

Bővebben a márkáról

THOMY

THOMY a séfek által közkedvelt márka, mely több mint 100 éves múltra tekint vissza. Svájc 20 legismertebb márkája között tartják számon, így az országban nagy népszerűségnek örvend nemcsak az otthonokban, de a kisebb és a nagyobb konyhákon egyaránt. A THOMY márkanév alatt csoportosulnak olyan természetes összetevőkből készülő nedves ízesítők, mint a mustár, majonéz, ketchup és emellett találkozunk olyan könnyen felhasználható készítményekkel, mint a THOMY Combiflex, amely egy vajaroma hozzáadásával készült repceolaj-készítmény. Ezek a termékek mind a finom és kiegyensúlyozott ízek képviseletében hivatottak a legtöbbet kihozni az ételekből, úgy hogy eközben ízletessé és harmonikussá teszik azokat. A THOMY termékek a legegyszerűbb étkezést is megízesítik, így testesítve meg a társat a tökéletes ízekhez.

Bővebben a márkáról

CHEF

A Chef termékcsalád először a franciaországi boltok polcain jelent meg 1976-ban, „Profik fejlesztették profiknak” szlogennel. A Chef termékek a klasszikus francia Escoffier-elvek alapján, a legmagasabb szakmai elvárások iránti elkötelezettségből születnek, ezért a márka napjainkra a minőség és hitelesség mércéjévé vált. A Chefnél tudjuk, hogy az igazán kiváló ételek alapját a valódi hozzáértés teremti meg. Tudjuk, hogy a legkisebb részlet is számít. Küldetésünknek tekintjük, hogy a Chef fondok, alapok, mártások és szószok ugyanolyan kiváló minőséget képviseljenek, mint amelyet a saját konyhájában készítene el. Ennek eredményeképpen olyan termékeket kínálunk, amelyek segítségével minden ételt büszkén szolgálhat fel.

Bővebben a márkáról

CARPATHIA

A csökkentett szénhidrát tartalmú készítmények fogyasztása élettani szempontból kiemelkedően fontos. A CARPATHIA extradzsemek kevesebb cukrot tartalmaznak a hagyományos, hasonló termékekhez képest, viszont mindez magas gyümölcstartalommal párosul. Ízviláguk előnyösen ötvözi a hagyományos és a korszerű technológia jegyeit. A termékek gondosan válogatott, zamatos hazai gyümölcsökből készülnek. Az extradzsemek kikeverés után kenhetők, sütéshez is kiválóan alkalmasak.

Bővebben a márkáról

Nestlé Professional

A Nestlé Professional magas minőségű gasztronómiai és italmegoldásokat kínál több márkanév égisze alatt operátorok és fogyasztók számára. Vásárlóink biztosak lehetnek a finom ízben, megfelelő összetételben és a termékek kényelmi értékében. Márkáink egy kis ötletet és bizalmat visznek életébe, hogy arra fókuszálhasson, ami igazán fontos. Profitábilis étel- és italmegoldásokat szállítunk, melyek segítségével vendégei mindig visszatérnek Önhöz.

Bővebben a márkáról

Nestlé Gabonapelyhek

A Nestlé gabonapelyhek csapata folyamatosan dolgozik azon, hogy termékeik táplálóak és finomak legyenek. Minden Nestlé gabonapehely teljes értékű gabona hozzáadásával készül, amely a szénhidrátok és az élelmi rostok fontos forrása. Minden adag Nestlé gabonapehely* legalább 8 g teljes értékű gabonával készül, melyre a Nestlé gabonapelyhek csomagolásának elején a „Teljes értékű gabona hozzáadásával” embléma nyújt garanciát. Minden Nestlé gabonapehely tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat is. Egy adagban (30g) általában az egyes vitaminok és ásványi anyagok napi táplálkozási beviteli referenciaértékének (NRV) akár 25%-a is megtalálható. *Kivéve Nestlé CORN FLAKES termékcsaládot, amely gluténmentes termékekből áll és 5 féle vitamint tartalmaz.

Bővebben a márkáról

NESCAFÉ

A 20. század elején még elképzelhetetlen volt, hogy a kávé eszközök nélkül, csupán forró víz hozzáadásával is elkészíthető. 1930-ban azonban Brazília kormánya megoldást keresett a kávétúltermelés okozta problémára, azzal a céllal, hogy a kávét megbízható minőségében, hosszabb ideig tudják tárolni. A Nestlé kutatói ekkor kezdtek gondolkozni a megoldáson, 1938-ban pedig megszületett a NESCAFÉ, a Nestlé történelmi újítása, a világ első azonnal oldódó instant kávéja. A NESCAFÉ azóta a világ legismertebb, vezető kávé márkájává nőtte ki magát. A NESCAFÉ sikere a minőség, a személyre szabott kínálat és a kényelem kombinációjában rejlik, így biztosítva partnereink számára a folyamatos fejlődést és megújulást. A NESCAFÉ egy dinamikus, kreatív és izgalmas márka, mely figyelemmel kíséri és reagál a változó igényekre.

Bővebben a márkáról