Fenntarthatóság - A környezet megóvása a jövő generációi számára

A Közös Értékteremtés a Nestlé, és egyúttal a Nestlé Professional alapfilozófiájába tartozik. Meggyőződésünk, hogy ahhoz, hogy egy cég hosszútávon sikeres legyen és értéket teremtsen részvényesei számára, a társadalom számára is értéket kell létrehoznia. A fenntarthatóság nagy része ennek az értékteremtési folyamatnak.

A fenntarthatóság számunkra azt jelenti, hogy olyan döntéseket hozunk, amelyekkel megóvjuk a környezetet a jövő generációi számára.

Folyamatosan dolgozunk a környezetvédelmi, társadalmi és gazdasági fenntarthatóság terén tett vállalásaink teljesítésén, amelyek egyaránt biztosítják gyáraink működését, és azoknak a közösségeknek és országoknak a fenntartható növekedését és fejlődését, amelyekben működünk.

A Közös Értékteremtés alapfilozófia egyaránt meghatározza üzletvitelünket és a társadalomhoz való viszonyunkat.

A Nestlénél ez annyit tesz, hogy kimagasló, hosszú távú értéket teremtünk részvényeseink számára azáltal, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínálunk, amelyek segítik az embereket a kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód kialakításában. Ezt a Közös Értékteremtés elvein alapuló üzleti stratégiánk teszi lehetővé. A táplálkozás mellett a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekre és a vidékfejlesztésre fordítunk még kiemelt figyelmet, mivel ezek amellett, hogy üzleti tevékenységünk szempontjából fontos területek, jelentős mértékben érintik azt a munkavállalói, termelői, beszállítói, kereskedői és közösségi környezetet is, amelyben működünk.

Tudjon meg többet a Nestlé Közös Értékteremtés filozófiájáról itt: http://www.nestle.hu/csv/kozos-ertekteremtes