Itt vagyunk, hogy segítsünk

Csütörtök, July 2, 2020

Ahogy mi magunk is, Önök is részesei a Nestlé Professional családnak, ezért szeretnénk, ha tudnák, minden egyes lépésüknél ott leszünk és támogatást nyújtunk, amikor csak szükségük van rá.

Open for you banner image

Kapuink mindig nyitva állnak Önök előtt 

Itt vagyunk, hogy segítsünk

Az utóbbi idők nehezebb hónapjai után a család szó mára sokkal szélesebb értelmezést nyert számunkra. Amikor a családot említjük, azokra az emberekre is  gondolunk, akik rendszeresen hozzájárulnak a mindennapjainkhoz, a kedvenc éttermünk csupa mosoly pincérétől kezdve, a hosszú műszakban helytálló séfig, aki a nap végén is képes tökéleteset alkotni. 


Ahogy mi magunk is, Önök is részesei a Nestlé Professional családnak, ezért szeretnénk, ha tudnák, minden egyes lépésüknél ott leszünk és támogatást nyújtunk, amikor csak szükségük van rá, legyen szó tréningektől, szakmai tanácsadásról, üzletmenetet támogató döntésekről vagy személyre szabott ajánlatokról.


Étel-, ital- és táplálkozási szakértőink, valamint a Nestlé Professional teljes csapata rendelkezésükre áll, hogy segítsen és támogassa Önt ebben a rendkívüli, nehéz időszakban. 


Amennyiben kérdése merülne fel, vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségek egyikén: 
Telefonos ügyfélszolgálatunk: +36 80 442 881
E-mail címünk: nestleprofessional@hu.nestle.com